Waarom nieuws?

Meer Hoeksch Nieuws van de Waard

Meer Waard bedenkt niet alleen uw perfecte bedrijfsarrangement, kinderfeestje of familieuitje, ook de volledige verzorging van de activiteiten is hier in goede handen. Al het geregel en georganiseer neemt Meer Waard graag van u over. Uw dagje uit in de Hoeksche Waard, uw activiteiten in de Hoeksche Waard, uw groepsuitje in Zuid-Holland wordt tot in de puntjes geregel

Meer Waard adviseert u om deze nieuwspagina in de gaten te houden omdat alle nieuwtjes, fotos, groepsuitjes, groepsactiviteiten en belangrijke data op het gebied van recreatie hier worden vermeld. Wilt uop de hoogte blijven van nieuwe arrangementen en activiteiten mail dan uw emailadres naar info@meerwaard.com  en ontvang MeerWaards Nieuws.

 

corona 2

 

 

Per 1 juni is het weer mogelijk om via Organisatiebureau Meer Waard uw groepsactiviteit te laten organiseren, tot maximaal 30 personen.

 

 

Heel fijn, u bent van harte welkom! Wij hebben er weer zin in en zijn er klaar voor. U ook?

 

 

UIteraard nemen ook wij onze verantwoordlijkheid en daarbij de RIVM maatregelen in acht. Sommige activiteiten zijn daardoor iets aangepast om aan de maatregelen te voldoen.

 

-Houd 1,5 mtr. afstand tot elkaar

 

-Blijf thuis als u ziekteverschijnselen heeft

 

-Was uw handen zo vaak mogelijk of desinfecteer deze met handgel

 

-Er wordt alleen via een reservering vooraf een groepactiviteit georganiseerd

 

-Er zijn niet meer dan 30 personen toegestaan per groep

 

-Nies in uw elleboog

 

en vooral GENIETEN.

 

U kunt zich ook inschrijven voor deze Nieuwsbrief via de pagina Contact

 

        

Welke groepsactiviteiten zijn er georganiseerd door Meer Waard

Afgelopen tijd heeft er veel plaatsgevonden in de Hoeksche Waard

Zo heeft Meer Waard op diverse beurzen en markten binnen en buiten de Hoeksche Waard promotie gemaakt en zijn er veel nieuwe groepsarrangementen bijgekomen en tevens ook al uitgevoerd. 

Hier treft u een compilatie aan van de afgelopen maanden. Wilt u meer informatie over deze of andere arrangementen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Meer Waard bij de lancering van het nieuwe Magazine Hoeksche Zaken juni 2019:

 

         

 

 

Kunstexpositie in Restaurant Looxs georganiseerd , samen met kunstenares Leona mei 2019

 

                

 

 

Meer Waard organiseert voor een gezellige groep dames een  Leren-tassen-verf workshop, uiteraard met een hapje en een drankje , a la Wine and Paint maart 2019

 

          

 

 

Opa wordt 80 en geniet op de boot met zijn familie:

 

 

Met de tuk tuk op stap door de Hoeksche Waard juni 2019

 

   

 

 

Plukarrangementen, (varkens) workshops en events op Landgoed de Peerdegaerdt:

 

       

 

Een gezellige tocht op de solex georganiseerd voor een leuke groep leerkrachten, tevens heerlijk gegeten bij de Oude Tol.

groepsuitje solex hoeksche waard

 

10 juni : voorjaarsmarkt bij Klein Profijt: altijd gezellig en druk en mooi weer, zo ook dit jaar.

Meer Waard was aanwezig met Hart voor Regelen om de boottochten te promoten !

groepsuitje in de hoeksche waard

 

16-04-2017

Gezien het begin van het Paasweekend en het naderen van de 500 likers van de facebook pagina van Meer Waard heeft Meer Waard besloten tot een like, deel en win actie

Like de pagina van de facebook van Meer Waard (www.facebook.com/meerwaard) , deel deze actie en wie weet.....Onder alle likers ( als we bij de 525 zijn ) verloot Meer Waard een lunchbon t.w.v. 25 euro te besteden biij Paviljoen de Oude Tol te Oud-Beijerland. Waag je ook een gokje mee?? 

        

 

11 en 12 maart 2017: Kampeerbelevenis 2017 bij Campolife in Heinenoord.

Wat een drukte, wat een gezelligheid en wat een belangstelling voor onze Hoeksche Straat . Meer Waard heeft veel mooie groepsactiviteiten uitgedeeld en veel, heel veel verteld over de arrangementen die de Hoeksche Waard te bieden heeft. Belangstelling ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot volgend jaar

groepsactiviteiten hoeksche waard         bedrijfsuitje hoeksche waard       groepsarrangementen in de hoeksche waard

 

Feb 2017: Nieuwe samenwerking tussen Organisatiebureau Meer Waard en Paviljoen de Oude Tol in Oud-Beijerland en Gasterij de Drie Linden in Zuidzijde. Heerlijke gerechten, mooi uitzicht en een prima startplaats voor bijvoorbeeld een solextocht, huifkartocht, fiets, GPS of steptocht. Beide locaties lenen zich ook prima om een vergadering te (laten ) organiseren 

restaurant Oud-Beijerland    restaurant de oude tol   drie linden restaurant groepen

 

 Traditiegetrouw heeft Meer Waard op 26 december de kerstwandeling 2016 (mede) georganiseerd, samen met De Gouden Driehoek en Hart voor Regelen in Strijen.  Langs 3 stoppunten met een kerstmarkt, gluhwein, chocolademelk met slagroom, koffie thee, cupcakes, pannenkoeken en heerlijke biologische erwtsensoep. We hebben 175 wandelaars langs zien komen. Het was super mooi weer en erg gezellig. Op naar de kerst 2017.

          www.meerwaard.com kerstwandeling 

 

Solex rijden in juli inclusief de jassen en pothelmen, wat een plezier onderweg. Heerlijk lunchen vooraf of tijdens de tocht is ook mogelijk natuurlijk. 

solex rijden meer waard, groepsactiviteiten      solex rijden door hoeksche waard via Meer Waardsolex verhuur hoeksche waard, groepsactiviteiten solex

U kunt Meer Waard zijn tegengekomen op de volgende beurzen/markten deze maand:

Fokveedag te Hellevoetsluis

Groei en Bloei nazomermarkt in Mijnsheerenland

De Oogstdag op Tiengemeten

en de Streek/Jaarmarkt te Oud-Beijerland

Familiedagen in de Evenementenhal in Gorinchem

          

 

 

 

Nieuwe vergaderlocatie: boven de koeienstallen: leuk voor vergaderingen, bijeenkomsten en of kinderfeestjes is hier ook mogenlijk !

 

       

 

Kinderfeestje van Roan, hij werd 7 en ze hebben een puzzeltocht door het museum gedaan en daarbij ook gespeeld met Oud-Hollandse Spellen buiten . Een groot succes volgens de jarige job. 

     

 

 

 Mei 2016: kinderfeestje van frederique bij het Museum Hoeksche Waard: terug naar de tijd van Gilles en Saartje: een geslaagd verkleedfeest

museum kinderfeestje Meer waard     

 

Groootste lol tijdens het boerengolf feest van Senna : Dit spel was omgedoompt tot Olympische Golfspelen. Het eindigde met een onbeperkt frietbuffet voor jong en... oud

     

 

Wat een prachtig weer op 16 juni 2016 met het rondje OM de HOeksche Waard heen. Met 45 gasten een prima dag gehad aan boord van de Bommelervaart. Ook heerlijke pannenkoeken gegeten aan boord tijdens deze groepsactiviteit.

 

Open Dag Peerdegaerdt op 4 juni, Meer Waard was erbij. Ook de workshop varkens knuffelen was in trek en kan geboekt worden via Meer Waard. Hilariteit bij de Kuene Kuene varkens Ginger en Knorretje.

 

een dag naar TIengemeten

Familie van der Zwart was op 19 september 40 jaar getrouwd en dat was reden voor een mooi feestje en een dag op pad met familie.

Meer Waard heeft een dag op  Tiengemeten voor hen georganiseerd met de huifkartocht, koffie en gebak en het bezoeken van de 2 musea. Het was een geslaagde, warme dag en Meer Waard kreeg nog een extra bedankje en extra waardering in de vorm van een mooi boeket bloemen. Dank hiervoor en nog veel geluk samen!!

 

groepsactiviteit Hoeksche Waard        

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.