Arrangementen

U treft hier op de pagina arrangementen een aantal voorbeelden aan van bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten & familie dagjes uit in de Hoeksche Waard, een prachtig eiland in de provincie Zuid-Holland, onder de rook van Rotterdam.

 

Aangezien er zoveel te doen, te zien en te beleven valt op dit mooie eiland, wil Organisatiebureau Meer Waard u graag een handje helpen. Dit scheelt u tijd, geld, maar ook energie. Maar Organisatiebureau Meer Waard regelt nog veel meer. Uw wensen staan altijd centraal bij Meer Waard en daarom wordt elk groepsarrangement voor u op maat gemaakt. 

 

Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden om bepaalde groepsactiviteiten te combineren, weg te laten en/of toe te voegen. De activiteiten bevinden zich allen op cultureel, creatief, culinair of sportief gebied.

 

Het zijn uw wensen, het is uw budget, u heeft uw eigen doelstelling en u komt met uw groep collega's, vrienden of familie. U hoeft slechts aan te geven wat u belangrijk vindt voor tijdens de groepsactiviteit. Dit kan gaan om een teambuildingsdag, een vrijgezellendag met een hoop lol, een groepscompetitie, een voetbalelftal wat elkaar beter wilt leren kennen etc etc... U kunt het vast zelf wel invullen.  

 

Hoe werken arrangementen

Op de pagina arrangementen staan de prijzen vermeld. Dit zijn de prijzen EXCLUSIEF het organisatietarief dat Meer Waard rekent per aanvraag:

  • Organisatietarief voor 1 activiteit bedraagt € 50,00 per aanvraag
  • Organisatietarief voor 2 verschillende activiteiten bedraagt € 75,00 per aanvraag
  • Organisatietarief voor een compleet verzorgde dag bedraagt € 100,00 per aanvraag

 

Het reserveren van een tafel in een restaurant van uw keuze rekent Meer Waard als een extra servicedienst en niet als een aparte "activiteit". Op deze manier wordt ook UW dagje uit Meer Waard.

 

Via de pagina contact en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u meer informatie aanvragen of uw vragen stellen. Uiteraard is Meer Waard ook telefonisch bereikbaar onder nummer 06-10875194. 

 

Wist u dat...

  • Meer Waard ook voor u en uw gasten vervoer kan regelen naar de groepsactiviteit op locatie ?
  • Meer Waard vermeldt staat in de Pluspas van Zorgwaard, waar u direct korting ontvangt als u de pas in bezit heeft en een reservering maakt bij Organisatiebureau Meer Waard? Pak uw korting!
  •  Meer Waard vermeldt staat in de HoekscheWaard Pas, waar u direct korting ontvangt als u de pas in bezit heeft en een resevering maakt bij Organisatiebureau Meer Waard? Check het hier!

Arrangementen met de Hoeksche Waard PasArrangementen met de Zorgwaard Plus Pas

Wordt ook UW arrangement Meer Waard?!

 

Neem contact op

 

Contact

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Twijfel dan niet en mail of bel naar Meer Waard!

Informatie

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Links

Neem contact op

 

MEER WAARD

06 10875194

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.